Just another WordPress site

Mogelijkheden

Beeldende begeleiding van cliënten

De kennismaking vindt plaats op de plek waar de cliënt verblijft: thuis of in een hospice(unit). Als de kennismaking de cliënt goed is bevallen, maken we afspraken over de voortzetting: individueel of samen met naasten. Alles afgestemd op de wensen van de cliënt. Ook de voortzetting van Beeldende begeleiding kan plaatsvinden op de plek waar de cliënt verblijft.

Beeldende begeleiding samen met naasten kan op allerlei manier worden ingevuld. Een intiem samenzijn als gezin, samen met een (klein)kind of levenspartner of met een groepje vriend(inn)en. Cliënten die te moe zijn, vinden het vaak fijn om te kijken, anderen doen graag mee.

Tarief 2019 Beeldende begeleiding (individueel of samen met naasten): 30,- per half uur (exclusief materiaal en reiskosten)

Ondersteuning bij implementatie van Beeldende begeleiding

Bent u coördinator of manager? Overweegt u Beeldende begeleiding te implementeren in uw organisatie, maar heeft u behoefte aan meer informatie? In een presentatie van een uur krijgt u een duidelijk beeld wat Beeldende begeleiding inhoudt en kan bijdragen in de zorg voor uw gasten/bewoners.

Tarief 2019 Presentatie: 110 euro (exclusief reiskosten). Locatie: in uw organisatie.

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij het inbedden van Beeldende begeleiding in uw organisatie? Heeft u vragen als: Wat is belangrijk voor succesvolle verankering? Welke aandachtspunten zijn er en welke acties vraagt dat van een leidinggevende? Vanuit mijn ervaring als projectleider geef ik adviezen over implementatie van Beeldende begeleiding in uw hospice(unit).

Tarief 2019 Adviesgesprek: 90 euro per uur. Locatie: praktijkruimte te Delft

Coaching en scholing aspirant Beeldend begeleiders

Bent u recent gestart, of wilt u in de nabije toekomst Beeldende begeleiding gaan verzorgen voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten? Dan vraagt u zich misschien af hoe u ingangen kunt vinden voor Beeldende begeleiding, hoe u onderdeel kunt worden van een organisatie, hoe u zichzelf als professional kunt neerzetten, hoe u zich zult verhouden tot afscheid en sterven. U kunt deelnemen aan de tweedaagse Masterclass Beeldende begeleiding in de laatste levensfase op 31 mei en 7 juni 2019. Of u kunt kiezen voor een individueel coach traject op maat.

Tarief 2019 individuele coaching: 80 euro per uur. Locatie: praktijkruimte te Delft

Tarief 2019 tweedaagse masterclass: 360 euro (inclusief boek “Beeldende begeleiding in de laatste levensfase, als woorden tekort schieten” en reader) Locatie: Inloophuis Haaglanden in Den Haag.

 

Contact gegevens

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Wees welkom om te reageren.

+31 (0)6 38 36 88 99karin-brandt/56/397/2b6/en
Boek over Beeldende begeleiding

In het najaar van 2018 is mijn boek over Beeldende begeleiding verschenen.

Meer informatie
Een interview met Petra Alting von GeusauCoördinator van Hospice & VPTZ Delft