Just another WordPress site

Mogelijkheden van Beeldende Begeleiding

Het eerste gesprek ter kennismaking kan plaatsvinden op de plek waar de cliënt verblijft: thuis of in een hospice(unit). Als de kennismaking de cliënt goed is bevallen, maken we afspraken over de voortzetting: individueel of samen met naasten. Alles afgestemd op de wensen van de cliënt. Ook de voortzetting van Beeldende begeleiding kan plaatsvinden op de plek waar de cliënt verblijft.

Beeldende begeleiding samen met naasten kan op allerlei manier worden ingevuld. Een intiem samenzijn als gezin, samen met een (klein)kind of levenspartner of met een groepje vriend(inn)en. Cliënten die te moe zijn, vinden het vaak fijn om te kijken, anderen doen graag mee.

Kosten beeldende begeleiding – tarief 2018
Individueel of samen met naasten: 25,- per half uur (exclusief materiaal en reiskosten)

Presentatie over beeldende begeleiding

Overweegt u Beeldende begeleiding te implementeren in uw organisatie en heeft u behoefte aan meer informatie? Na deze presentatie heeft u een duidelijk beeld wat Beeldende begeleiding inhoudt en kan bijdragen in de zorg voor uw gasten/bewoners.

Tarief 2018: 100 euro (exclusief reiskosten)

Advisering en ondersteuning bij implementatie van beeldende begeleiding in uw hospice(unit)

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij het inbedden van Beeldende begeleiding in uw organisatie? Heeft u vragen als: Wat is belangrijk voor succesvolle verankering? Welke aandachtspunten zijn er en welke acties vraagt dat van leidinggevenden? Vanuit mijn ervaring als projectleider geef ik adviezen over implementatie van Beeldende begeleiding in uw hospice(unit).

Tarief 2018: 80 euro per uur

Locatie: praktijkruimte te Delft

Individuele coaching van aspirant Beeldend begeleiders

Bent u recent gestart, of wilt u in de nabije toekomst Beeldende begeleiding gaan geven aan mensen in de laatste levensfase en hun naasten? Dan vraagt u zich misschien af hoe u ingangen kunt vinden voor Beeldende begeleiding, hoe u onderdeel kunt worden van een organisatie, hoe u zichzelf als professional kunt neerzetten, hoe u zich zult verhouden tot afscheid en sterven. In een individueel coach traject op maat kunt u uw vragen kwijt en krijgt u de informatie waaraan u behoefte heeft.

Tarief 2018: 80 euro per uur

Locatie: praktijkruimte te Delft

Contact gegevens

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Wees welkom om te reageren.

+31 (0)6 38 36 88 99karin-brandt/56/397/2b6/en
Voorbeelden van beeldende begeleiding
Een interview met Petra Alting von GeusauCoördinator van Hospice & VPTZ Delft