Just another WordPress site

Boekpresentatie 19 november 2018

Beeldende begeleiding in de laatste levensfase

Als woorden tekort schieten

 

In het november verschijnt mijn boek over Beeldende begeleiding. In mijn boek beschrijf ik de specifieke manier van werken van deze begeleidingsvorm en de wijze waarop het van betekenis kan zijn in het afscheid van het leven. Ook geef ik adviezen over de voorwaarden waaronder Beeldende begeleiding succesvol kan worden ingebed in de zorg. In mijn boek komt zo de inhoudelijke als ook de organisatorische kant naar voren. Een preview van mijn boek (PDF) vindt u op de site van het Centraal Boekhuis

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de boekpresentatie op 19 november van 13.00 – 16.00 uur in Utrecht La Vie Meeting Centre. Het wordt een boeiende middag. Beeldende begeleiding wordt vanuit verschillende perspectieven belicht door Joep van de Geer (Geestelijk verzorger Academisch Hospice Demeter en beleidsmedewerker Agora) en Lijanne Lans (Zorgmanager hospice de Populier). De muzikale omlijsting wordt verzorgd door “De muzikale ontmoeting”.

La Vie is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Komt u met de auto? U kunt gebruik maken van Parkeergarage La Vie (Voer het volgende adres in op uw navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht). Voor een rechtstreekse doorgang naar La Vie parkeert u op parkeerniveau 14. Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de receptie van La Vie.

Komt u met de trein? Ga in de stationshal richting Centrumzijde, loop daarna door Hoog Catharijne en volg de borden richting “Vredenburg”. Steek het Vredenburgplein schuin over. La Vie is gevestigd naast de Bijenkorf. Met de lift gaat u naar de 4e etage waar de receptie zich bevindt.

Aanmelden of vragen? Neem contact op via de contactpagina van mijn site.

‘Het boek van Karin Brandt is een verademing in deze tijd waarin de markttaal, die spreekt over klanten en productiecijfers, de overheersende taal dreigt te worden. Sterven is mensenwerk.’

Marinus van den Berg, auteur van boeken over afscheid en rouw,
spreker over zinvragen rondom levenseinde thema’s.

Contact gegevens

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Wees welkom om te reageren.

+31 (0)6 38 36 88 99karin-brandt/56/397/2b6/en