Just another WordPress site

Mijn boek over Beeldende begeleiding

Beeldende begeleiding in de laatste levensfase

Als woorden tekort schieten

 

Vanaf nu is mijn boek over Beeldende begeleiding in de laatste levensfase verkrijgbaar. In mijn boek beschrijf ik de specifieke manier van werken van deze begeleidingsvorm en de wijze waarop het van betekenis kan zijn in het afscheid van het leven. Ook geef ik adviezen over de voorwaarden waaronder Beeldende begeleiding succesvol kan worden ingebed in de zorg. In mijn boek komt zo de inhoudelijke als ook de organisatorische kant naar voren. Een preview van mijn boek (PDF) vindt u op de site van het Centraal Boekhuis

Op 19 november jongstleden was mijn boekpresentatie. Het was een drukbezochte en boeiende middag. Beeldende begeleiding werd vanuit verschillende perspectieven belicht door Joep van de Geer (Geestelijk verzorger Academisch Hospice Demeter en beleidsmedewerker Agora) en Lijanne Lans (Zorgmanager hospice de Populier). De muzikale omlijsting werd verzorgd door de winnaars van de Als en Dan- prijs 2018: “De muzikale ontmoeting”.

U kunt mijn boek bestellen via Boekenroute. Heeft u vragen, neem contact op via de contactpagina van mijn site.

Marinus van den Berg (auteur van boeken over afscheid en rouw, spreker over zinvragen rondom levenseinde thema’s) schrijft in het voorwoord: “Het boek van Karin Brandt is een verademing in deze tijd waarin de markttaal, die spreekt over klanten en productiecijfers, de overheersende taal dreigt te worden. Sterven is mensenwerk.”

 

Contact gegevens

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Wees welkom om te reageren.

+31 (0)6 38 36 88 99karin-brandt/56/397/2b6/en